Eplechutney med sennepsfrø

Eplechutney er et veldig godt tilbehør til svinekjøtt, and og kylling, også veldig godt sammen med grillmat.
I tillegg er det utrolig enkelt å lage.


 

Ingredienser:

1 kg epler
2 løk i grove biter
4 fedd hvitløk, grov hakker
1 chili i tynne strimler
5 dl vann
1 dl hvitvinseddik
3 dl sukker
2 ss sennepsfrø
1 ss revet ingefær
2 tsk. salt

Fremgangsmåte:

Skrell, rens og del opp eplene og ha i en gryte sammen med vann, eddik, løk, hvitløk og chili.
Kok opp, og tilsett sukker og sennepsfrø.
La småkoke i 45 minutter uten lokk.
Smak til med ingefær og salt.

Ha på varme glass og sett i kjøleskapet.

Holdbar ca 2 måneder

#musemor #mat #matblogg #oppskrift #oppskrifter #matoppskrift #food #blogg #tilbehør #middagstilbehør  #eple #eplechutney #chutney #sennepsfrø #sommer 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Sørum

Jeg er en jente med 3 barn som liker å eksperimentere på kjøkkenet. Er selvlært, og har ingen utdanning innen matlagning. Håper dere finner noe som friser. Kontakt meg gjerne på: musemor.blogg@gmail.com Matprat
hits